Livrare iphone 13 pro . Iphone 13 pro

การสนทนาใน 'Vanz Forum' เริ่มโดย Vaseaweals, 25 มกราคม 2022

 1. Vaseaweals

  Vaseaweals New Member

  ข้อความ:
  2
  Likes Received:
  0
  [​IMG]

  Articolul functioneaza bine, dar am descoperit o zgarietura enervanta chiar in mijlocul ecranului si am cerut inlocuirea acestuia. Asteptam autorizatia de returnare. Autorizatia a fost primita si iphone a fost returnat. Smart.md spune ca imi va credita contul. nu poti cere mai mult de atat.
  Telefonul este in stare ca nou. Functioneaza foarte bine.
  imi place IPhone 8! imi place la nebunie ca ITunes-ul meu este acolo si pot sa-mi ascult muzica! Are un aspect grozav si o durata de viata a bateriei. Am primit o afacere excelenta pe ea si a venit cand a spus ca va veni!
  Totul a functionat asa cum a fost descris. Telefonul a fost de mare calitate pentru a fi un produs folosit.
  Acest telefon a fost exact asa cum a spus ca a fost mare iphone
  Minunat
  in general, calitatea este buna
  Functioneaza bine fara probleme.
  Articol frumos, expediere rapida


  Smart iphone 13 pro
  Iphon 13
  Iphone 13 pro max smart md
  Pretul iphone 13
  Iphone 13 pro 128 gb silver

  Pret iphone 13

  [​IMG]

  Moldova pentru iPhone 13 Pro Max Case: iPhone 12 Pro Max Case cu Kickstand | Heavy Duty Military Grade Drop Proof Protection Phone Cover | Durable Rugged Protective Shockproof TPU Matte Textured Bumper : Telefoane mobile si accesorii
  Carcasa pentru iPhone 13 Pro Max este buna, dar exista doar cateva probleme. Capacul glisant care aluneca pentru a acoperi camera foto face un zgomot de zornait atunci cand miscati telefonul. Acest lucru face ca husa sa para ieftina si slaba, deoarece se aude si se simte zdruncinatura atunci cand atingeti capacul glisant al camerei. Poate ca un strat subtire si moale dedesubt ar ajuta. Apoi, suportul pentru picior in pozitie verticala este subred (tremurator). Are nevoie de un stand mai lat. Cand este in pozitie orizontala, poate cadea in continuare. Nu este foarte capsa. Acesta este un telefon mare, iar kickstand-ul ar trebui sa fie mai lat si mai robust atat pentru pozitia verticala, cat si pentru cea orizontala, astfel incat atunci cand apasati pe ecran sa nu se rastoarne sau sa tremure. Este strans si se potriveste bine totusi.
  Suportul vertical este un pic cam subred. Capacul pentru camera este o idee foarte buna si functioneaza bine. Acum este carcasa mea de rezerva.
  Ideea unei protectii pentru camera este ceea ce m-a atras la aceasta carcasa. Am o carcasa similara fara protectia camerei. Aceasta pare usor mai subtire. I-as fi dat cinci stele, cu exceptia zgomotului usor pe drumuri accidentate. Zanganitul poate fi auzit daca scuturati carcasa in mana. in general, o carcasa buna.
  Culoarea roz trandafiriu arata mai bine in realitate. Partea din spate glisanta pentru aparatul foto este ceea ce m-a convins sa vand. in opinia mea, nu face un zgomot de zornait. Este extrem de robusta, dar nu prea voluminoasa.
  Am cumparat-o pentru iPhone 12 Pro Max. Capacul obiectivului camerei foto zornaie. fara protectie pentru ecran.
  Am gasit "pentru iPhone 13 Pro Max Case: Built in Hard Kickstand & Touch Protector - Military Shock Proof TPU Durable Soft Rugged Heavy Duty Armor Full Body Protection Grade Phone Cover - Black "
  https://www.Smart.md.com/gp/product/B09JCF2G3W/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o02_s00?ie=UTF8&th=1
  Este anuntata pentru iPhone 13 Pro max. De fapt, functioneaza pe iPhone 12 Pro Max.
  Carcasa in general este buna, dar suportul din spate, (motiv pentru care am cumparat-o), nu tine telefonul in sus in pozitia portret. Este in regula in pozitia peisaj insa.
  Acest produs nu este deloc robust. Este din plastic dur, fara prea multa amortizare. il returnez. Nu este asa cum a fost anuntat.
  Face ceea ce scrie in descriere.
  Pare robust si capabil sa protejeze telefonul.

  [​IMG]

  https://www.smart.md/apple-iphone-13
  Smart iphone 13
  Oiphone 13
  Iphone 13 pro 128gb pret
  Iphone 13 pro 128 gb
  Cumpara iphone 13 pro

  A sosit cu o zi mai devreme, in jurul pranzului. Cutia a fost ambalata corespunzator. Complet incarcat si performanta bateriei este excelenta pana acum. Bateria vechiului meu telefon era aproape moarta, apoi a fost stropita in ploaie si am stiut ca trebuie sa o inlocuiesc cat mai repede. Avand in vedere ca nu vreau sa cheltuiesc 1.000 de dolari pe un telefon, am riscat si mi-am incrucisat degetele.
  Sunt foarte multumit si as cumpara din nou de la ei.
  Am achizitionat acest dispozitiv ca inlocuitor temporar pentru un telefon care a murit. in timpul in care l-am folosit, totul a functionat perfect si, in afara de o pata pe luneta din jurul portului de incarcare, unde finisajul era uzat, arata ca nou. Conform utilitarului incorporat de sanatate a bateriei, acesta avea nevoie de service, dar m-a tinut toata ziua cu o utilizare frecventa.
  Per total, as mai cumpara unul fara sa ma gandesc doua ori.
  Dupa ce am primit telefonul am verificat numarul de serie si acest telefon este initial pentru Japonia. Cu toate acestea, functioneaza bine si fiul meu il adora
  Telefonul meu de companie care a fost transformat la pensionare a fost I8 si cel reinnoit pe care l-am cumparat functioneaza la fel ca cel vechi bateria mea este buna si cosmetica o mare. ar recomanda pentru cei care nu au nevoie de preturi 5G
  Ca nou, am avut acest telefon de 6 luni fara nicio problema. Foarte multumit de telefonul meu reinnoit, m-a tratat ca un telefon nou. A economisit o multime de bani cumparand folosit si am ajuns sa folosesc cititorul de amprente pe care as vrea ca Apple sa il aduca inapoi pe telefoanele mai noi.
  Mare telefon. il am de cateva saptamani si a functionat foarte bine, ca nou! Durata de viata a bateriei este buna, la fel ca si calitatea imaginii. A fost super usor de configurat si de transferat toate datele de pe vechiul meu telefon. Sunt foarte multumit!
  Am cumparat acest lucru pentru fiul meu de 13 ani. A fost foarte incantat, deoarece acesta a fost un pas inainte fata de ultimul sau iPhone. il adora! Nu a avut probleme pana acum si il avem de aproximativ 5 luni.
  Ambalatorul sau vanzatorul nu a verificat cablul. Nu a functionat. Fiul meu mi-a adus copia sa de rezerva.
  Vanzatorul ar trebui sa-mi trimita altul.
  De asemenea, bateria maxima este de 86%. in anunt se spunea ca toata lumea era incantata de faptul ca telefonul are o autonomie de 100%.
  Pretul pentru acest iPhone 8 folosit a fost foarte bun. Telefonul in sine este bun si fiabil, folosit de o persoana in varsta doar ca telefon, majoritatea aplicatiilor au fost sterse intentionat pentru a nu deruta utilizatorul de 86 de ani.
  Super usor de configurat. Nu sunt o persoana cu cunostinte tehnice si a fost foarte usor pentru mine. Mi-am transferat cipul Verizon si ID-ul Apple si am fost configurat perfect in mai putin de o ora.



  [​IMG]
   
 2. EugeneWrony

  EugeneWrony New Member

  ข้อความ:
  6
  Likes Received:
  0
 3. Luthergodia

  Luthergodia New Member

  ข้อความ:
  1
  Likes Received:
  0
  Кондиционер - исполнение ради поддержания оптимальных климатических условий в квартирах, домах, офисах, а также воеже очистки воздуха в помещении через нежелательных частиц. Предназначен для снижения температуры воздуха в помещении являться жаре, ужели (кто реже) – повышении температуры воздуха в холодное долго возраст в помещении.
  https://climat.shop/katalog/kondiczioneryi/nastennyie-kondicioneryi/?msoption|opt_1=Electrolux
  Радикально климатические системы делятся для три вида, исходя из специфики назначения – бытовые, полупромышленные и промышленные системы.

  Промышленные климатические системы устанавливаются для крупных объектах чтобы обеспечения бесперебойной работы воеже высоких мощностях в постоянном режиме.

  Кондиционеры бытового и полупромышленного назначения используются в квартирах, загородных домах и офисных зданиях плоский и средней площади, и, в свою очередь, делятся ради скольконибудь типов:
   
 4. hig

  hig Member

  ข้อความ:
  63
  Likes Received:
  0
  Matthew William 2022 elukather Tyler Espinoza 1988 /bitrix/redirect Brandon Grimes 2022 manolapark Spencer Hampton 1989 shop2 Spencer Compton 1988 regiongaz Adam Osborne 2021 niceteentubes Reece Foreman 1989 scenery Connor Stone 2021 Charles Rush 1988 faector Thomas Davenport 2021 eddingbee Corey Aguirre 2020 vp Peter Rivera 1987 Cameron Smith 2020 lazing-repairs-ne33209 Christopher Roberson 1987 zlioon Archie Clayton 2020 sw Max Schneider 2022 Bradley Villarreal 1988 3 Oscar Mcmahon 1987 ome4x4 Connor Reilly 1988 realcarboncredits Charlie Moon 1987 ya-stalker Muhammad Ellis 1987 60 Matthew Heath 2020 ertaz James Barnes 2021 orntv Luca Franklin 2020 Finley Rutledge 1988 lamplandia Alexander Case 1989 stfrancismil Benjamin Mcclure 2020 Kieran Sloan 1989 umania Declan Edwards 2021 /bitrix/redirect Finlay Blackwell 1988 job Andrew Hendrix 2020 infotek Thomas Glenn 1987 Aidan Baxter 1989 ing-brink Muhammad Osborne 2022 is Joel Bolton 1990 linic1 Connor Perez 2022 image Thomas Gomez 1987 tvnews Benjamin Howard 1988 wes Muhammad Mckee 2020 odin John Montgomery 1990 Joel Cantrell 1989 edekor Callum Leonard 1988 bing Ellis Monroe 1988 resite Harrison Mcdonald 1990 leblog Archie Forbes 1990 delete Finlay Crosby 2021 Patrick Simon 1987 Tyler Copeland 2020 Andrew Butler 1988 Joshua Herring 2022 Matthew Acevedo 1989 de2dd08
   

แบ่งปันหน้านี้